Skip to main content

HOGER ONDERWIJS

We werken met jou, voor jou.

Hulp met je thesis.

Boost je sportprestaties

Ben je niet geslaagd voor je sportproeven (volleybal, basketbal en handbal) en wil je je tekorten wegwerken? Onze toegewijde trainster/lesgeefster met een master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven staat klaar om je te begeleiden, of het nu tijdens het schooljaar of in de vakantie is, naar sportief succes.

Waarom kiezen voor SKOLAE?

Gepersonaliseerde ondersteuning: Onze lesgeefster begrijpt dat elke student unieke uitdagingen heeft. Zij biedt gepersonaliseerde begeleiding om jouw specifieke tekortkomingen aan te pakken en te verbeteren.

Voorbereiden herexamen: Of je nu de juiste technieken wilt leren of je fysieke conditie wilt verbeteren, onze bijles is gericht op het voorbereiden van studenten op herexamens.

Boost je leerprestaties

Voel je je overweldigd door je studies? Heb je moeite met het plannen van je taken, worstel je met uitstelgedrag of lijkt het verwerken van grote hoeveelheden leerstof een onmogelijke taak? Bij SKOLAE hebben we iemand die je kan helpen!

Waarom kiezen voor SKOLAE?

Professionele begeleiding: Onze lesgeefster heeft ervaring met het begeleiden van studenten op alle niveaus, van graduaat tot master. Ze begrijpt de uitdagingen van het academische leven en biedt professionele begeleiding op maat.

Effectieve planningstechnieken: Overwin uitstelgedrag. Leer effici├źnte planningstechnieken die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ontwikkel vaardigheden om deadlines te beheren en studietijd effectief in te delen. Leer ook hoe je gemotiveerd blijft en stap voor stap je doelen bereikt.

Slimme leerstrategie├źn: Ontvang handige tips om grote hoeveelheden informatie te verwerken. Ontwikkel technieken die bij jouw leerstijl passen.